Κι άλλοι της ΝΔ, ένας από Κουράκη κι ένας από Λαμπρινό, με τον Καλοκαιρινό

Υποψήφιοι με τον Αλέξη Καλοκαιρινό οι Γιώργος Βουρεξάκης (δεξιά) και Μανόλης Χαιρέτης

Την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» του Γιώργου Βουρεξάκη και του Μανόλη Χαιρέτη ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός. Και οι δυο είναι στελέχη της ΝΔ, ενώ ο κ. Χαιρέτης είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κουράκη ενώ υπήρξε μέλος της πλειοψηφίας την πρώτη θητεία Λαμπρινού. Οι σχέσεις του με τον κ. Αυγενάκη θεωρούνται (;) στενές. Ο κ. Βουρεξάκης είναι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ και συνεργάτης του κ. Λαμπρινού από το 2014.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός τόνισε: «Υποδεχόμαστε δυο ακόμα έμπειρα και με πολύ όρεξη για δουλειά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Γιώργο Βουρεξάκη και τον Μανόλη Χαιρέτη. Η δημοτική μας ομάδα μεγαλώνει, ενισχύεται ακόμη περισσότερο και με σταθερή προσήλωση στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας, συνεχίζουμε. Προχωράμε μπροστά για το Ηράκλειο της δημιουργικότητας, της καινοτομίας, της αλληλεγγύης, της βιωσιμότητας. Για το Ηράκλειο που θέλουμε.»

Ο Γιώργος Βουρεξάκης είναι μαθηματικός. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2011, είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Ο Μανόλης Χαιρέτης είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014, είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΗ και Εντεταλμένος Σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου για θέματα καταστημάτων, λαϊκών αγορών και εμπορίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί